برنامه ریزی آزمون وکالت

این وبلاگ، راه ارتباطی با مولف کتاب دفتر برنامه ریزی آزمون وکالت است.

برنامه ریزی آزمون وکالت

این وبلاگ، راه ارتباطی با مولف کتاب دفتر برنامه ریزی آزمون وکالت است.

این پایگاه، پایگاهی اینترنتی است جهت همراهی دوستان در برنامه‌ریزی آزمون وکالت (طرح پشتیبان وکالت)

"موفقیت و برنامه‌ریزی در آزمون وکالت- مهم‌ترین آزمون حقوقی"
برای موفقیت در آزمون مهمی مانند وکالت، بایستی با برنامه ریزی و با همراهی یک پشتیبان و یک مشاور خوب، برنامه ی درسی خود را پیش ببرید و مطابق برنامه مطالعه کنید تا به قبولی نزدیک شوید. در طرح پشتیبان آزمون وکالت، یک مشاور خوب، یک مدرس دانشگاه و یک مولف کتب برنامه ریزی آزمون وکالت، دفتر برنامه ریزی کارشناسی ارشد و دفتر برنامه ریزی دانشجو و مولف بیش از 20 مجلد کتاب حقوقی با سابقه ی چندین ساله در امر برنامه ریزی و مشاوره تحصیلی مختص رشته حقوق جهت قبولی شما از ابتدا تا انتها همراه شما خواهد بود.
خدمات طرح پشتیبان وکالت عبارتند از خدمات مشاوره ی آموزشی- روان شناسی و ایجاد انگیزه و نقشه ی ذهن و آموزش تکنینکهای مرور و تثبیت مطالب و ارائه ی برنامه های هفتگی به داوطلب و اخذ گزارش به صورت مرتب از وی و همچنین ارائه ی برنامه های متنوع و مختلف متناسب با سطح و پایه ی علمی هر داوطلب و همچنین معرفی منابع تشریحی و تستی و آموزش تکنیکهای تست زنی و ....
بیش از 40 هفته تماس مداوم و مشاوره های گوناگون در خصوص وضعیت داوطلب و کنترل پیشروی برنامه و رفع اشکالات و ....
جهت اطلاعات بیشتر و درخواست ثبت نام در طرح پشتیبان وکالت یا دریافت برنامه‌های درسی و اخذ مشاوره تحصیلی از طریق راه‌های ذیل ارتباط برقرار نمایید:
تماس: 09193807472
تلگرام:‌ @mohajer_law
کانال موفقیت و برنامه ریزی آزمون وکالت: @azmoonvekalat1396

10 کلید طلایی موفقیت در آزمون وکالت

دوشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۶، ۰۸:۵۶ ق.ظ

10 کلید طلایی موفقیت در آزمون وکالت

🗝 کلید اول: پشتکار و انگیزه‌ی کافی جهت مطالعه‌ی آزمون وکالت و موفقیت در آزمون وکالت و در یک کلمه "وکیل شدن" وکیل شدن آرزوی همه است؛ اما هدف عده‌ی کمی خواهد بود که برای آن برنامه‌ریزی و تلاش می‌کنند و هر آنچه که دارند و ندارند را می‌گذارند. بنابراین کلید نخست، صرف کردن فعل خواستن است. خواستن توانستن است. اگر چیزی را بخواهیم برای آن بیشترین تلاش را می‌کنیم و هیچ‌چیزی کم نمی‌گذاریم.
🗝 کلید دوم: برنامه‌ریزی مناسب و هدف‌گذاری دقیق متناسب با شرایط شخصی داوطلب، اکیداً از برنامه‌های نوعی و پیشنهادی بدون لحاظ ویژ‌گی‌های شخصیتی خودتان بپرهیزید.

🗝 کلید سوم: انتخاب و گزینش صحیح و درست منابع مطالعاتی اعم از منابع تشریحی و تستی و همچنین تمرکز کافی بر روی یک منبع جامع به جای چند منبع و تشتت منابع


🗝 کلید چهارم: فرصت کافی مطالعاتی روزانه 7 تا 9 ساعت در ماه‌های ابتدایی و در سه ماه پایانی بیش از 9 تا 10 ساعت مطالعه با تمرکز کافی و بالای 70 درصد تمرکز و فهم کافی مطلب.

🗝 کلید پنجم:مرور کافی و کامل مطالب و به تعبیر دقیق‌تر مرور فنی و صحیح و مطابق شیوه‌های علمی مرور مانند مرور بر مبنای تکنیک سباستین لایتنر یا جعبه‌ی لایتنر و یا تکنیک مرور به مثابه‌ی یک معلم یا مرور به مثابه‌ی یک دانشجوی زرنگ برای پاسخ شفاهی در کلاس درس


🗝 کلید ششم: اتکای کامل و کافی بر منابع مطالعاتی و نص قانون و خلاصه‌کردن و نموداری کردن هر آنچه که مطالعه می‌کنید. این کار ممکن است در ابتدا بسیار زمان‌بر باشد، اما اگر خلاصه‌ی شما کامل و جامع باشد؛ پس از مطالعه‌ی یک کتاب 400 صفحه‌ای این کتاب به 100 صفحه تبدیل خواهد شد و در دوره‌های بعدی و مواعد نزدیک به آزمون شما نیازی به کتاب اصلی ندارید و فقط جزوه‌ی مختصر خود را مطالعه می‌کنید.

🗝 کلید هفتم: تست‌زنی درست و کافی به همراه رد گزینه‌ها و تحلیل پاسخ صحیح و مطالعه‌ی پاسخهای تشریحی صحیح و رفع ابهام و اشکالات هر درس به صورت موردی و مبحث به مبحث

🗝 کلید هشتم:کنارگذاشتن تفریحات اضافی و همچنین مسافرتهایی که همیشه می‌توان رفت و همچنین کنارگذاشتن از همه مهم‌تر "تلفن همراه" و نرم‌افزارهای تلگرام و اینستاگرام و .... بیشترین عامل عدم تمرکز داوطلبان در سال‌های اخیر استفاده از تلفن همراه هنگام درس خواندن و چک کردن پیام و .... است. حتی اگر امکان حذف استفاده از این برنامه‌ها و گوشی همراه را ندارید، لااقل در بازه‌ی زمانی 1 ساعت و 1 ساعت و 15 دقیقه مطالعه گوشی خود را در جایی غیر از مکان مطالعه قرار بدهید و در زمان 20 دقیقه‌ای استراحت خودتان به آن سر بزنید و البته تمرکز روی آنها نکنید.

🗝 کلید نهم: نظم دقیق و پرهیز از تنبلی و سُستی و بی‌ارادگی و پرهیز از خواب زیاد، خواب داوطلبی که وکالت هدف اوست، بایستی بین 7 تا 9 ساعت باشد و همچنین خواب نیم‌روزی نیز بایستی در همین بازه بگنجد. داوطلبی که بیش از این ساعات می‌خوابد، از رقبای پر تلاش خود بازخواهد ماند.

🗝 کلید دهم: اتکا و اتکال به خداوند متعال و دعای پدر و مادر و تلاش بی‌وقفه، همراه با آرامش درونی و آرامش روحی-روانی و پرهیز از تنش و التهاب و مشکلات خانوادگی و ... و همچنین پرهیز از به کاربردن جملات منفی مانند: نمی‌توانم، نمی‌شود، شدنی‌ نیست و ...

* برای بهره‌گیری از مشاوره و برنامه‌ریزی جهت موفقیت در آزمون وکالت و همچنین اطلاع از طرح‌های موفقیت و پشتیبانی آزمون وکالت با ما در تماس باشید و مطالب این پایگاه را چک نمایید.
شماره تماس: 09193807472


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۰۳
محمد مهاجری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی