10 کلید طلایی موفقیت در آزمون وکالت
دوشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۶، ۰۸:۵۶ ق.ظ
10 کلید طلایی موفقیت در آزمون وکالت

🗝 کلید اول: پشتکار و انگیزهی کافی جهت مطالعهی آزمون وکالت و موفقیت در آزمون وکالت و در یک کلمه "وکیل شدن" وکیل شدن آرزوی همه است؛ اما هدف عدهی کمی خواهد بود که برای آن برنامهریزی و تلاش میکنند و هر آنچه که دارند و ندارند را میگذارند. بنابراین کلید نخست، صرف کردن فعل خواستن است. خواستن توانستن است. اگر چیزی را بخواهیم برای آن بیشترین تلاش را میکنیم و هیچچیزی کم نمیگذاریم.
🗝 کلید دوم: برنامهریزی مناسب و هدفگذاری دقیق متناسب با شرایط شخصی داوطلب، اکیداً از برنامههای نوعی و پیشنهادی بدون لحاظ ویژگیهای شخصیتی خودتان بپرهیزید.
🗝 کلید سوم: انتخاب و گزینش صحیح و درست منابع مطالعاتی اعم از منابع تشریحی و تستی و همچنین تمرکز کافی بر روی یک منبع جامع به جای چند منبع و تشتت منابع
🗝 کلید چهارم: فرصت کافی مطالعاتی روزانه 7 تا 9 ساعت در ماههای ابتدایی و در سه ماه پایانی بیش از 9 تا 10 ساعت مطالعه با تمرکز کافی و بالای 70 درصد تمرکز و فهم کافی مطلب.
🗝 کلید پنجم:مرور کافی و کامل مطالب و به تعبیر دقیقتر مرور فنی و صحیح و مطابق شیوههای علمی مرور مانند مرور بر مبنای تکنیک سباستین لایتنر یا جعبهی لایتنر و یا تکنیک مرور به مثابهی یک معلم یا مرور به مثابهی یک دانشجوی زرنگ برای پاسخ شفاهی در کلاس درس
🗝 کلید ششم: اتکای کامل و کافی بر منابع مطالعاتی و نص قانون و خلاصهکردن و نموداری کردن هر آنچه که مطالعه میکنید. این کار ممکن است در ابتدا بسیار زمانبر باشد، اما اگر خلاصهی شما کامل و جامع باشد؛ پس از مطالعهی یک کتاب 400 صفحهای این کتاب به 100 صفحه تبدیل خواهد شد و در دورههای بعدی و مواعد نزدیک به آزمون شما نیازی به کتاب اصلی ندارید و فقط جزوهی مختصر خود را مطالعه میکنید.
🗝 کلید هفتم: تستزنی درست و کافی به همراه رد گزینهها و تحلیل پاسخ صحیح و مطالعهی پاسخهای تشریحی صحیح و رفع ابهام و اشکالات هر درس به صورت موردی و مبحث به مبحث
🗝 کلید هشتم:کنارگذاشتن تفریحات اضافی و همچنین مسافرتهایی که همیشه میتوان رفت و همچنین کنارگذاشتن از همه مهمتر "تلفن همراه" و نرمافزارهای تلگرام و اینستاگرام و .... بیشترین عامل عدم تمرکز داوطلبان در سالهای اخیر استفاده از تلفن همراه هنگام درس خواندن و چک کردن پیام و .... است. حتی اگر امکان حذف استفاده از این برنامهها و گوشی همراه را ندارید، لااقل در بازهی زمانی 1 ساعت و 1 ساعت و 15 دقیقه مطالعه گوشی خود را در جایی غیر از مکان مطالعه قرار بدهید و در زمان 20 دقیقهای استراحت خودتان به آن سر بزنید و البته تمرکز روی آنها نکنید.
🗝 کلید نهم: نظم دقیق و پرهیز از تنبلی و سُستی و بیارادگی و پرهیز از خواب زیاد، خواب داوطلبی که وکالت هدف اوست، بایستی بین 7 تا 9 ساعت باشد و همچنین خواب نیمروزی نیز بایستی در همین بازه بگنجد. داوطلبی که بیش از این ساعات میخوابد، از رقبای پر تلاش خود بازخواهد ماند.
🗝 کلید دهم: اتکا و اتکال به خداوند متعال و دعای پدر و مادر و تلاش بیوقفه، همراه با آرامش درونی و آرامش روحی-روانی و پرهیز از تنش و التهاب و مشکلات خانوادگی و ... و همچنین پرهیز از به کاربردن جملات منفی مانند: نمیتوانم، نمیشود، شدنی نیست و ...
* برای بهرهگیری از مشاوره و برنامهریزی جهت موفقیت در آزمون وکالت و همچنین اطلاع از طرحهای موفقیت و پشتیبانی آزمون وکالت با ما در تماس باشید و مطالب این پایگاه را چک نمایید.
شماره تماس: 09193807472
۹۶/۰۷/۰۳