برنامه ریزی آزمون وکالت

این وبلاگ، راه ارتباطی با مولف کتاب دفتر برنامه ریزی آزمون وکالت است.

برنامه ریزی آزمون وکالت

این وبلاگ، راه ارتباطی با مولف کتاب دفتر برنامه ریزی آزمون وکالت است.

این پایگاه، پایگاهی اینترنتی است جهت همراهی دوستان در برنامه‌ریزی آزمون وکالت (طرح پشتیبان وکالت)

"موفقیت و برنامه‌ریزی در آزمون وکالت- مهم‌ترین آزمون حقوقی"
برای موفقیت در آزمون مهمی مانند وکالت، بایستی با برنامه ریزی و با همراهی یک پشتیبان و یک مشاور خوب، برنامه ی درسی خود را پیش ببرید و مطابق برنامه مطالعه کنید تا به قبولی نزدیک شوید. در طرح پشتیبان آزمون وکالت، یک مشاور خوب، یک مدرس دانشگاه و یک مولف کتب برنامه ریزی آزمون وکالت، دفتر برنامه ریزی کارشناسی ارشد و دفتر برنامه ریزی دانشجو و مولف بیش از 20 مجلد کتاب حقوقی با سابقه ی چندین ساله در امر برنامه ریزی و مشاوره تحصیلی مختص رشته حقوق جهت قبولی شما از ابتدا تا انتها همراه شما خواهد بود.
خدمات طرح پشتیبان وکالت عبارتند از خدمات مشاوره ی آموزشی- روان شناسی و ایجاد انگیزه و نقشه ی ذهن و آموزش تکنینکهای مرور و تثبیت مطالب و ارائه ی برنامه های هفتگی به داوطلب و اخذ گزارش به صورت مرتب از وی و همچنین ارائه ی برنامه های متنوع و مختلف متناسب با سطح و پایه ی علمی هر داوطلب و همچنین معرفی منابع تشریحی و تستی و آموزش تکنیکهای تست زنی و ....
بیش از 40 هفته تماس مداوم و مشاوره های گوناگون در خصوص وضعیت داوطلب و کنترل پیشروی برنامه و رفع اشکالات و ....
جهت اطلاعات بیشتر و درخواست ثبت نام در طرح پشتیبان وکالت یا دریافت برنامه‌های درسی و اخذ مشاوره تحصیلی از طریق راه‌های ذیل ارتباط برقرار نمایید:
تماس: 09193807472
تلگرام:‌ @mohajer_law
کانال موفقیت و برنامه ریزی آزمون وکالت: @azmoonvekalat1396

روش مطالعه برای آزمون وکالت

دوشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۶، ۰۲:۳۴ ب.ظ

«روش مطالعه برای آزمون وکالت»

«نکات موفقیت در آزمون وکالت (12)»

روش مطالعه‌ی صحیح در آزمون وکالت تابعی از پایه‌ی علمی داوطلب و همچنین استعداد و هوش و ذکاوت وی است. بنابراین پرسش از روش مطالعه در آزمون وکالت پاسخی شخصی و موردی دارد و پاسخی نوعی و متعارف ندارد.

اساساً امر برنامه‌ریزی و موفقیت و کلیدهای موفقیت در آزمون وکالت یا هر آزمون حقوقی دیگری، نیازمند بررسی شخصی و موردی است. روش مطالعه‌ی صحیح در وکالت مطالعه‌ی مقایسه‌ای- تحلیلی همراه با تمرکز بر مطالب حفظی قوانین است.

به عبارتی داوطلبان مکرراً سوال میکنند که آیا مطالعه‌ی قوانین فقط و فقط کفایت میکند؟ به نظر میرسد پاسخ به این پرسش به سابقه علمی دانشجو و دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده است و همچنین قدرت تحلیل و استدلال وی وابستگی شدیدی دارد.

بنابراین داوطلبی که در طی دوران تحصیل خود دائماً کتب منبع و کتب اصلی را مطالعه کرده است و مرور کرده است و به صورت حضوری کلیه‌ی مطالب را فهمیده است و بلافاصله پس از اتمام تحصیل نیز قصد شرکت در آزمون را دارد؛ طبیعتاً احتمال موفقیت وی با قانون‌خوانی به صورت عمیق بیش از دیگران است و البته قانون‌خوانی و نص‌خوانی هم بایستی همان‌طور که بیان شد همراه با فهم دقیق مطلب و برقراری روابط مواد باشد و همچنین بایستی ناسخ و منسوخ هر قانون نیز کشف و تحلیل شود. عمده‌ی کتب تشریحی و دانشگاهی نیز همین کار را انجام داده‌اند و بیشتر مطالبی که تاریخچه‌ای و تطبیقی و ... هم هستند در آزمون وکالت کاربردی ندارند و خود داوطلب بایستی این مطالب را حذف نماید.

مثلاً اینکه تاریخچه برات چه بوده است و در کشورهای دیگر چه سند مشابهی وجود داشته است و قوانین بین‌المللی چیست، اهمیتی در آزمون وکالت ندارد و البته ممکن است در مقطع ارشد و مقطع دکتری حائز اهمیت باشد.

علاوه بر این مواردی هستند که علاوه بر فهم و درک آنها، بایستی حفظ شوند:
مثلاً مبحث قرارها در آیین دادرسی مدنی و کیفری
درجات مجازاتها در حقوق جزا
میزان مجازات‌ها در حقوق جزا که البته اهمیت خاصی ندارند.

مبحث اکثریت‌ها در شرکتهای تجاری و حقوق تجارت

مبحث خیارات در حقوق مدنی

عمده‌ی مباحث اصول فقه و البته همراه با کاربرد آن در متون حقوقی و مواد قانونی


بنابراین تکیه‌ی اصلی داوطلب در این موضوع بر تحلیل و مقایسه و فهم مواد و در نهایت حفظ قسمت‌هایی است که حفظی محض هستند.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی